home-slideshow-cover

CS Tour & Travel

Cahaya Safari Tour & Travel or known as CS Tour & Travel  established in 1997 under Indonesian Company name PT. Bangun Wisata. We are engaging in Tour & Travel Management with various services which will serve your travel needs whether it is individual or group travelling. We are supported with experienced professional staffs which will provide you with extraordinary travelling experiences which suitable for your budget. Our office is located on Jalan Jambi No. 31, Surabaya which is easy to be accessed from Surabaya City Center.

 

We are supported by wide range of connection in most countries in the world as well as transportation providers (Land transportations, Air Transportations, and Sea Transportations). For maximum leisure experiences, we are also supported by various accommodation and entertainment providers (hotels, resorts, cottages, restaurants, amusement parks) both local and international.


Our personnel will always help your travelling inquiries with smile and trustworthy and serve. Please feel free to contact us at any time.

Let's Trip With Us !!

Enjoy Fun Holiday Everywhere With Us !!

Wonderful Batu Bromo Tour

Customers Testimonials

The Sultan Hotel Singapore

Lokasinya ada di area bugis, tepatnya di 101 Jalan Sultan #01-01 Singapore 199002
.
Hotel nya cukup strategis, dekat MRT station bugis dekat juga dengan MRT station Lavender. Di depan hotel persis juga ada bus stop nya. Untuk akses transportasi, hotel ini recommended gaes.
.
Trus, kalau cari hotel jaman sekarang tuh selain akses nya okeh, interior dan ambiencenya harus kece dan instagramable ???? supaya bisa foto ala ala gitu deh.. Nah, hotel ini asli kece interiornya... mayan bisa buat foto foto ala ala.... (cek uploadan setelah ini yah)
.
Abis gitu kalau cari hotel apa lagi? Cari makanan gampang .. kalo aku sih...
Di sekitaran hotel ini banyak banget makanan halal dan ga terlalu mahal...
.
So.. yang mau liburan ke singapore bisa nih jadi referensi.... dan yang mau dapat harga bagus bisa langsung ke @cstourandtravel.

Dhynnss

Customers Testimonials

Labuan Bajo, Flores Testimonial

Travel makes one modest. You see what a tiny place you occupy in the world.
To travel is to take a #journey into yourself.
(Gustav Flaubert/Danny Kaye)

Anggia Sihombing

Customers Testimonials

Singapore Testimonial

Semakin bahagia kalau kita bisa menemukan travelmate yang asiikkkk @tikakuni ... terus ada tour and travel yang kece dan bisa merekomendasikan lokasi lokasi kece, bisa bantu rekomendasi hotel yang bagus... apalagi bisa kasih harga yang so kompetitif... @cstourandtravel .

Dhynnss

Our Contact

Your messages will be answered at Working Hours

News & Travel Updates!

INSTAGRAM FEED